Kiitoksia ja kysymyksiä

 
Kiitoksia teidän kannustuksesta ja kommenteista koko matkani ajalta (ei se vielä niin pitkä ole). Te teette blogin kirjoittelusta vieläkin hauskempaa. Olen todella kiitollinen siitä että minulla on lukijoita ja että teitä kiinnostaa juttuni. Julkaisen kaikki kommentit mitä minulle tulee, myös kritiikit. Ajattlen, että jos kerta julkista blogia pidän ja olen itse rehellinen ja suora, niin pystyn myös vatsaanottamaan ei niin mieluista kommentit ja myöskin vastaaman niihin. Pyrin tosiaan vastailemaan kaikkiin, vaikka vähän erikoisessa ajassa sen teen (Olette varmasti huomannet että vastailu jää roikkumaan minulta) Aijon muuttaa tapaani, koska huomaaan että se on itsellenikin hankalaa, kun ei välttämättä muista mitkä oli jääneet ilman vastauksia. UUSIA KIPERIÄ KYSYMYKSIÄ SAA MINULLE LAITTAA TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTIBOXIIN. Teen niistä sitten erillisen vastaus postauksen. xx  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *