Laatuaikaa muuttolaatikoiden keskellä

 
 
Joka ilta olen nukahatanut kuin pieni tytön tylleröinen ja herännyt yhtä pirteänä. Mä en ole ollut täällä kanssanne paljoa, viikko sitten viimeksi :/ auts! Sori laiskuus, mut laiskaksi en kuitenkaan itseäni nyt kutsuisi. Just nyt on vaan paljon kaikkea menossa. Lucan seurasta olen nauttinut suunnattomasti kaiken hässäkän keskellä, hän on jo niin iso poika. Olen pakannut 38 muuttolaatikkoa tähän asti. Luca häärää aina siinä vieressä ja oikeasti se on vain ihanaa <3 ei hidasta mua eikä häiritse. Siis elämässäni ei ole tapahtunut mitään hurjaa. Brunssilla käytiin ystäväpariskunnan kanssa sunnuntaina. Lauantaina vedettiin Zürichin ehdottomasti parhaimmat pihvit. HUI ja NAMM!! Olen ollut supermama pojalleni. Vähemmän supervaimo miehelleni. Olen leiponut piirakoita (omenapiirakka ja nakki-paprikapiirakka). Olen treenannut ja saunonut. Ihmetellyt tulevaa 🙂
 
Muutama päivä näin ja sit oon taas aktiivisempi.
Laittakaa vaan kysymyksiä jos piirakkaohje tai joku muu juttu kiinnostaa.
 

 
 

 
         SALI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *