MISSÄ MENEE RAJA?

Johan tuli otettua muutama selfie reissun aikana ja jos en itse napsinut kuvia, niin pyysin ystävääni tai välillä jopa taksiveneen kapteenia ottamaan minusta kuvia. Jossain vaiheessa, alkoi jopa ahdistaa tämä liiallinen kuvien ottaminen. Joka päivä piti varmuuden vuoksi ottaa kuvia omasta naamasta, jossa sama tyhmä ilme virnuilee kameraan tai aamupalapöydästä, jonka asettelussa meni aina naurettavan pitkä aika (silti se ei näyttänyt hyvältä) ja samaan aikaan mietin et mitä hittoa, mä haluan nauttia mun aamupalan tässä hotellissa itsekseni, ei mun tarvii jakaa sitä muiden kanssa, jos ei siltä tunnu. Mun ei myöskään tarvitse esitellä millaisessa huoneessa tai sviitissä bunkkaan lomani ajan. Jos haluan ilmoittaa hotellin nimen, niin eiköhän jokainen voi ihan itse mennä netistä katsoo minkälaiset huoneet heillä on tarjolla. Välillä naurattaa, kun jotkut bloggaajat esittelevät aina jokaisen reissunsa hotellihuoneen eri kulmista kuvattuna.

Missä menee mun valokuvaamisen, tilanteiden ikuistamisen ja päivän asujen raja?

– Niin kauan kun valitsen päällepantavani sen takia, että haluan laittaa just ne vaatteet, vaikka mulla oliskin ollut ne myös eilen päällä, niin olen tyytyväinen! So what, jos asukuva on melkein sama kun edellinen asukuvani. Sama yläosa, mut eri alaosa. Mun vaatekaappi ei ainakaan saa täydennystä jatkuvalla syötöllä. Mä pukeudun sen vuoksi, että nautin siitä ja ne vaatteet tuntuu hyviltä, en blogin vuoksi tai sen vuoksi että mun pitää miettiä onko asuni tarpeeksi erilainen edellistä kuvauksesta. Se että menee vaatekauppaan ostaa jotain uutta, koska pitää olla jotain uutta kuvia varten, that’s sad! Vai mitä?

Normaali ihminen ei osta uusia vaatteita päivittäin, eikä myöskään käytä niitä yhden kerran, jonka jälkeen vaate jää lojuu jonnekkin. Itse toivon tuovani nimenomaan vaatteen monikäyttöisyyden esille omissa asukuvissani. Tottakai sovitut “asukuvaukset” ovat eri juttu. Mun tärkein pointti on ehkä se että, blogini ei todellakaan määrää mitä laitan huomenna päälleni tai mitä uusia hankintoja teen. 

Nautin siitä että saan esitellä teille tyyliäni, itseäni ja kertoa mielipiteistäni. Rakastan olla kuvattavana. Mulla on tavoitteita, joten en tee tätä, koska se olisi pelkästään hauskaa tai helppoa. Välillä kuitenkin on ihan hyvä jättää kamera kotiin, vaikka olis maailman hehkein sinä iltana ja olisi niin ihana ikuistaa oma naama ja asu, joka korostaa vartalon parhaimpia kohtia, ja jakaa se blogissa kaikille.

Aina ei tarvitse. Eikä pidäkkään. Myöskin ympärillä olevat ihmisetkin arvostaa sitä ettei toinen koko ajan mieti asioita kameran kautta.

ps. Jos en kirjoittaisi blogia, niin suurella todnäköisyydellä en myöskään harrastaisi instagramia. Instagram on kuitenkin täydellinen työväline tällä hetkellä. Blogi ja insta kulkee käsikädessä. Älkää kuitenkaan odottako että alkaisin snapchättäilee tässä lähitulevaisuudessa…jonkun verran siitä tiedän ja totesin vaan että ei ehkä sovi minulle. 🙂

                       Paita/HM, Shrotsit/HM, laukku/CHANEL, kengät/Steve Madden, aurinkolasit/RayBan

 

 

10 Responses

 1. amen to this! Sain muuten just pienen obsession noihin steve maddenin kenkiin! En tiiä johtuuko just siitä että nähnyt noita monessa sun postauksessa, (eli täytyy olla todella helposti yhdistettävät) mutta tajusin että sopisi todellakin omaan kenkävalikoimaan 🙂 voi olla että lähtee ens kesän ostoslistalle, nyt houkuttelis enemmänkin ehkä ostaa syksyksi jotkut ihanat steve maddenin bootsit 🙂 mutta kiitos silti inspiraatiosta!

  1. Kengät ovat monikäyttöiset ja super mukavat kaiken lisäksi. Toki ne ovat hieman kesäiset ja jos pitäis valita nyt bootsit tai nämä, niin ehdottomasti bootsit (ellet ole tekemässä etelän matkoja hetkeen).

   Just hetki sit mietin kuinka odotan jo syyspukeutumista ja syysvärejä.

   xx

 2. Aivan oikeassa olet kyllä! Ja ihanaa että on vielä tämmösiä bloggareita olemassa! Olet kyllä niin luonnonkaunis Didem! Ja upea <3

 3. Juuri näin. Itse tykkäänkin lukea juuri sellaisia blogeja, joissa on keksitty erilaisia yhdistelmiä samoille vaatekappaleille. Ja kiitos sinulle inspiraatiosta ja kivoista kuvista.

 4. Niin täyttä, tärkeää asiaa!! Ihanaa, kun uskallat olla oma itsesi. Eihän blogin kirjoittamisesta (tai mistään muustakaan) tulis mitään, jos joutuisit esittämään jotain muuta kuin itseäsi tai tekemään blogin eteen asioita, joista tulisi sulle paha olo ja mieli. Oon lukenu sun blogia ihan blogspotin alkuajoista lähtien, ja just se, että oot oma itses ja teet omaa juttuas täysillä on saanut mut koukkuun (vaikka aika erilaisia olemmekin!). Mä voisin tarttua aika moneen pointtiin tosta tekstistä, mutta en halua kirjottaa mitään maraton kommenttia, niin riittänee et sanon olevani 110% samaa mieltä ja et tää on sun koko blogihistorian paras teksti!! (mun mielestä 😉 ) you rock woman! Xx

  P.S sun hiukset näyttää niin hyvinvoivilta noissa kuvissa!

 5. Täysin totta. Mua ärsyttää kun kaikilla on hirveä tarve laittaa sitä selfietä joka tuuttiin. En ole instassa ja facebookiinkaan en ole moneen vuoteen päivittänyt kuviani. Ei ole vaaan tullut tarvetta tykittää sitä minnekään, tiedän kyllä näyttäväni ihan nätiltä ilman tykkäyksiä, heh 😉 Instan ja facebookin aktiivisen käytön ymmärrän jos olet julkkis/bloggaaja, mutta tavisten kohdalla ehkä vähän outoa mielestäni 🙂

  PS. Ovatko hiuksesi luonnostaan noin kuohkeat kun ne on sulla auki/nutturalla vai pohjustatko tai tupeeraatko hiuksia jotta saat ne noin pöyhkeiksi? Tukan laitto postaus olis aika kiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.