MY HAIRSTYLIST

Olen aiemmininkin hehkuttanut ihanaa Antonio Floresta, johon olen nyt viime aikoina tutustunut vielä paremmin. Kävin Antonion luona pesemässä ja föönaamassa hiukseni taas eilen ja keskusteltiin paljon suomalaisesta hiuskulttuurista. Minä kun rakastan kosketusta ja hierontaa ja antaisin mielelläni jonkun muun laittaa hiukseni vaikka päivittäin, niin moni täällä arastelee kampaajan hiustenpesua ja kosketusta. Osa asiakkaista haluaa pestä hiukset kotona itse ja tulee vain leikattavaksi. Itse pidän eniten juuri siitä pesuhetkestä. 🙂

Tultiin myös siihen lopputulokseen, että täällä ei välttämättä toimisi sellainen Dry Bar konsepti. Mä otin sen puheeksi, koska aina Jenkeissä mietin että olispa tää Dry Bar hyvä juttu Helsingissä. Täällä ihmiset tykkää laittaa hiuksensa itse ennen illanviettoo etc. Turkissa tai Etelä-Amerikassa sitä käydään kolmen päivän välein kampaajalla laittaa tukka kuntoon. Joten siihen ei suurinpiirtein itse edes kosketa.

Täällä pesu, pieni hieronta ja föönaus maksaa noin 35 e. Se ei mielestäni ole paljoa! Mun mielestä moni on valmis laittaa fyrkkaa kaiken maailman pidennyksiin ja irtolisukkeisiin, jotka rasittaa hiusta paljon enemmän kuin föönaus silloin tällöin ja luonnollinen kampaus, joka on tehty omista hiuksista.

Kuvissa näkyy Street Gastro ja kehotan teitä maistamaan heidän Seitan kasvis hodaria. Söin niitä kaksi, koska liian hyvää. Yksikin on aika täyttävä.  Street Gastro löytyy Vaasankadulta, Iso robalta ja Albertinkadulta.

Nyt kuitenkin hurjan hyvää viikonloppua kaikille! XX

 

 

KUVAT/STEPHANIE WARDI

 

16 Responses

 1. Sun hiukset on aina niin upean näköset! Mitä tuotteita käytät jos itse laitat hiukset? 🙂

 2. Oli pakko kommentoida, että tänne Kokkolaan avattiin muutama kuukausi sitten dry bar ja on toiminu hyvin.. Ainakin omalla kohdallani. 🙂

  1. Oikeasti? onko Kokkolassa se oikea sama dry bar? 🙂 onpa jännä. en oo kuullutkaan. Pitää varmaan käydä sit Kokkolassa 😀

  2. Juu, Kokkolassa on sellanen ku Kerastasen Blowdry Bar. Kävin siellä taannoin ja mun tukka pestiin ja föönattiin ja sit vielä tehtiin

 3. Siis suomeksi, kävit pesettämässä hiuksesi vai eikö majapaikassasi juoksevaa vettä? No onhan se nyt ymmärrettävää, ettei sitä osaa suomenkieltä, kun asuu niiiiiiiiiiiiiiin paljon ulkomailla!
  No sun huippu ajatukset pikku bisneksistä kuulostaa jopa korneilta!
  No mutta sinähän tiedät, miten verottaja suhtautuu em. juttuihin.
  Kivaa, että jokunen tästäkin blogista jää Suomen verottajalla tuloiksi. Kaunista kesää

  1. Mutta juuri näin..kävin peseyttämässä ja laittamassa hiukseni. Häiritseekö se sua?

 4. No tavalliselle tallaajalle se 35 euroa on kova summa. Pidennyksistä nyt puhumattakaan. Mutta ehkä sitten kun on opiskelut opiskeltu tai päässyt rikkaisiin naimisiin 🙂

  1. En aijo lähtee väittelemään sen kummemmin , mutta se 35 euroa ei ole mikään mahdoton summa silloin tällöin käymiseen. Totta kai jokainen itse valitsee mihin rahansa käyttää. Kynnet ja kynsien huolto + ripsenpidennykset ja ne leikkihiukset..niillä saa jo aikaan ihan hyvän summan ja valitettavasti melkein joka toinen nuori tuolla kadulla kävelee ne ripsenpidennykset ja hiustenpidennykset päässä. Just saying…

  2. Kyllä se 35 euroa tuollaisesta tyhjänpäiväsyydestä on ihan liikaa, jos rahaa ei ylimääräisiä ole. Tekokynnet ja ripsienpidennykset sentään kestään vähän pitempään kuin seuraavaan hiuksien pesu kertaan, (vaikka turhia nekin kyllä minun silmissäni on) ja 35 eurolla saa jo aika hyvin ruokaa ostettua, kun jotkut tällä maapallolla maksaa tosiaan ihan itse elämisensä.

 5. Tampereella ainakin on ollut dry bar tyyppinen kokeilu yhden kampaamoliikkeen toimesta. Etkoille drinkkibaariin ja samalla tukka kuntoon iltaa varten:) toimi pikkujouluaikaan ja polttariporukoille!:)

 6. Itse kävisin tuollaisissa palveluissa useammin jos ei olisi niin kalliita koska vihaan laittaa hiuksiani 😀 35€ on kuitenki aika kallis tuhlattavaksi arkeen (varsinki opiskelijoille) vaikka varmasti piristäisi ja tekisi arkeen hieman luksusta 😉 Joihinki isompiin juhliin ton summan voiski satsata.

 7. Mä en ehkä näe, että ihmiset välttämättä haluavat itse laittaa hiuksensa ennen illanviettoja tai vastaavia, vaan tosiaan kyse on musta ennemminkin siitä, että kampaajalle ei mennä koska se maksaa. Suomessa kun pitää ihmisille maksaa kunnon palkkaa ja hyvä niin. Paljonko Turkissa tuo sun mainostama kolmen päivän välein tehtävä käynti maksaa? Tuo 35 € föönäyksestä ei toki ole paljon mutta varsinaisten kampausten hinnat ovatkin jo sitten jotain ihan muuta.

 8. Toi on kyllä niin totta että Suomessa hiukset laitetaan kotona ja Turkissa käydään enemminkin laitattamaan. Olen itse puoleksi turkkilainen ja viime kesänä ollessani Turkissa sitä käytiin joka kissan ristiäisiä varten salongissa laitattamassa hiukset mun serkun ja tätien kanssa(vähintään 1 viikossa). Ja musta se on aivan ihanaa “tyttöjen keskeistä aikaa”. Ton reissun aikana en myöskään itse siistinyt mun kulmakarvoja vaan se aina tehtiin samassa paikassa. En tiedä miten siellä toimii muilla perheillä että ei varmasti kaikilla ole varaa tämmöisen mutta mun perhe on valmis panostamaan tälläisiin ulkonäkö asioihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *