PEPPU KUNTOON

Pakaralihakset ovat saaneet kovaa kyytiä tämän kevään aikana. Kuntoni on edelleen ihan hyvä, vaikka treenaankin satunnaisesti. Olen nyt käynyt kuukauden Salmisaaren Elixiassa treenailee ja treenimieli sen kun kasvaa. Miksi Salmisaari? Koska sinne on helppo ajaa ja saada auto parkkiin. Heillä on avarat ja viihtyisät treenitilat, sekä saunaosasto. Käyn treenamassa päivisin, jolloin salilla on aika hiljaista. Parempi vaan, ettei kukaan näe kun treenaan, koska mua alkaa helposti hermostuttaa ja jännittä. 😀 haha.

PEPPU PIUKAKSI TÄLLÄ TREENILLÄ:

  • TRX pistoolikyykky  15 toistoa x 3 sarjaa
  • Lantionnosto (yhdellä jalalla) 15 toistoa x 3 sarjaa
  • Hiissauskyykky 15 toistoa x 3 sarjaa
  • Kahvakuula 15 toistoa x 3 sarjaa

Tämä treeni tosiaan tuntuu koko mun alavartalossa ja pakarat saa kunnon kyytiä. Olen laiha ja kiinteä (vielä), mutta ikuisesti kiinteys ei pysy, jos en oikeasti ala treenaamaan säännöllisesti. Ikää kuitenkin tulee lisää ja kroppa ei einää palaudu samalla tavalla kun aiemmin. 

Otan KAIKKI treenivinkit vastaan, jos teiltä sellaisia löytyy. Tätä samaa treeniä teen myös kotona matolla, lukuunottamatta pistoolikyykkyä. 

xx Didem

One Response

  1. Hei Didem! Onko sinulla ihannevartalotyyppiä, jotain sellaista jota jäisit ihastelemaan kadulla tms? Edustat itse mallimaisen siroa, mutta miellyttääkö sinua esimerkiksi isompi tai kurvikkaampi vartalomalli muilla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *