PLAYDATE

Lähiystäväpiirissäni ei ole vielä äitejä oikeastaan kuin ihan muutama. Minusta on ihana pitää play&lunchdeittejä hyvien mamiystävieni kanssa. En ole Lucan syntymän jälkeen hakeutunut mammojen seuraan, enkä ala frendailee sen vuoksi ett kahta naista yhdistää samanikäinen lapsi. Käyn Lucan kanssa eri aktiviteeteissa täällä Sveitsissä, mutta olen siellä hänen takia. Aika nopeasti huomaan jos ympärillä olevat ihmiset ovat/eivät ole mun tyyppisiä. Pääasia että Luca nauttii ja saa suurta iloa aktiviteeteista. Odotan myös innolla että omassa ystäväpiirissä alkais tulee enemmän lapsia 😉

Ystäväni Helin ja hänen tyttärensä Ellen kanssa käytiin pari viikkoa sitten Chinagartenin puistossa Zürichissa ja sen jälkeen lounaalla. Nykyään saa syödä ihan rauhassa kun lapset puuhastelee omia juttuja leikkinurkassa.

En välttämättä pukeudu korkkareihin puistoon 😀 mutta hyvin tyylikkäästi ja mukavasti kuitenkin.

Kuvat/Heli

 

10 Responses

  1. Minulla on 1v 4kk tytär ja olen hänen syntymänsä jälkeen tietoisesti muodostanut ympärilleni mammaporukkaa. Omassa ystäväpiirissäni ei myöskään ole kuin muutama lapsi ja hekin asuvat kauempana. Mammaporukassa on ihmisiä, jotka eivät alun perin ole tuntuneet omanlaisilta ihmisiltä, mutta olen loppujen lopuksi erittäin tyytyväinen, että olen tutustunut heihin. He ovat opettaneet minulle paljon ja tarjonneet vertaistukea. Meillä on ihana ryhmä ja joka päivä seuraa!

    1. Kuulostaa hyvältä! 🙂

      Pitää tehdä just niinkun tuntuu. Uskon että jos olisin Suomessa, niin olisin aktiivisempi.

      Mukavaa viikonloppua xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.