Saimaan saaret

 
Hän tahtoi saaren. Hän sai niitä kymmenen..
 
 Mieheni on kotoisin Varkaudesta ja unelmana on ollut joku paikka lähellä lapsuudenympäristöä. Sehän toteutui tänä keväänä, kun mieheni osti saaria Saimaalta. Mökkiä ei vielä ole ja sen takia kävimmekin telttailemassa. Kolmen päivän eräreissu saarissamme lasten kanssa. Lucalle ja mammalle tämä olisi ollut liian extremee, joten jätimme Lucan suosiolla mummolaan hoitoon. 
 
Rentoutuminen, nauru, Cheekin levy automatkoilla, hauskoja vitsejä, hiljaisuus, järvi, maisema, hyttyset, grilli, saha, sauna, uinti, lapsenmielisyys, yhdessäolo, teltta, aurinko, linnut, hyvä olo, rauhoittuminen, pohtiminen, kesäloma.
 
Kaikkea yllämainittua mahtui meidän päiviimme. Oli aivan uskomattoman kaunista siellä. Pysähdyttävää. Nytkin vedän syvään henkeä ja kuvittelen itseni sinne laiturille, jossa istuin ja hymyilin itsekseni auringonlaskun aikaan. On hienoa myös seurata kuinka tärkeä paikka ja nautintoa täynnä mieheni oli näistä saaristaan. Puuhastelua riitti ja pappakin tuli viettää päivän kanssamme. Kävimme myös rantsulla mieheni veljen perheen kanssa. Noh, en höpöttele enempää..toivottavasti pidätte kuvista. 
 
ps. kamerassani on joku vika. Joissain kuvissa on semmoinen outo raita.
Toinen juttu on se että kuvia on paljon enemmän, mutta koska lapset ja mieheni pysyvät anonyymeinä, niin joudutte katselemaan vain ja ainoastaan minun kasvojani 🙂
 
Hei ja huomenna kerron teille meidän kreisi viikonlopusta 😉 
 
Saari biisi
 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.