SPRING COLORS

Keväiset muotitapahtumat pitävät mielen virkeänä ja masennuksen loitolla. Wadap with the weather? Yöllä heräsin kesken unien ja huvittuneena katsoin ulos ikkunasta valkoista maata ja lentäviä lumihiutaleita. 

R Collectionin ss16 kokoelma esiteltiin tänä aamuna Miltton Showroomilla. Näytillä oli ihania värejä ja kuoseja. Uutena tietona minulle tuli se, että R Collection on perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1978. 

Blogitilaisuudet jatkuvat vielä tänään H&M:llä, Marsaanalla ja Spaltilla. Tähän väliin kuitenkin lounassalaatti Citykäytävän Robert's Coffeessa. Yllätyin heidän laajasta salaattivalikoimasta. Täytteiksi valikoitui kesäkurpitsaa, avokadoa, artisokkaa ja pähkinöitä. 

Vaknade mitt i natten till en äcklig "snöstorm". Ska det snöa igen, tänkte jag för mig själv och gick tillbaka i sängen. Som tur springer jag av o an på en massa mode evenemang gällande vår/sommarmode, nämligen vårfärgerna håller mig pigg o positiv. 

R Collection hade sin ss16 lansering idag på Miltton Showroom. De bjöd på en god frukost och härliga kläder. Visste inte att R Collection är ett familjeföretag, som grundats redan 1978. Tufft! 

Vad skall ni göra på veckolsutet? 

Jag kommer att ta de lugnt. Just nu sitter jag o lunchar på Robert's Coffee. Beställde en sallad med zucchini, avokado, kronärtskocka och nötter. Sååå gott! 

Önskar er ett trevligt veckoslut kära. <3

xx Didem

4 Responses

 1. Ihana sinä <3 kiva kun postasit sekä suomeksi että på svenska.

  Blogisi alkaa olla mun lukulistalla top femmassa, oot parantanut huimasti, hyvä sinä!

  Ehkä tosiaan sun hieman huonompi suomen kieliopin taito haittaa vähän lukukokemusta. Joten miksi et ehkäpä käyttäisi oikolukijaa, pienellä korvauksella varmasti tällaisen löytäisit. Hassua kuitenkin, että sua arvostellaan huonosta kieliopista, vaikka olet ymmärtääkseni käynyt koulusi ruotsinkielellä?

  Kuvat on ihania, sulla on hyvä tyyli. Joitakin ihmisiä varmasti ärsyttää, että teillä on rahaa ja voit tehdä oikeastaan mitä päähän pälkähtää, mutta sellaista se elämä vaan on. Olet onnekas, mutta se ei ole muilta pois.

  Teet yleensä postauksia arkivaatetuksestasi, mutta olis kiva jos joskus tekisit kunnon glamour postauksen. Esim. tilaisuudesta jossa on pitänyt pukeutua iltapukuun tjms.

  pus ock kram <3

  1. Kiitos niin paljon kun kirjoitit minulle. Kova työ ja panostus tuo paremman lopputuloksen, niinhän se menee. Oma kehitykseni on ollut hidasta ja ehkä viime syksystä saakka blogini on parantunut pienin askelin ja nyt vuoden vaihteessa blogiin liittyvät asiat on jotenkin loksahtaneet paikoilleen ja myös minä bloggaajana olen kasvanut itsevarmaksi. Olen löytänyt kuvaajan, jonka kanssa kuvaaminen tuntuu super luonnolliselta. Uskallan heittäytyä ja tulla uusilla ideoilla ja visioilla. Eli kiitos, nyt vaan pitää jatkaa hyvää työtä ja tähdätä korkeammalle.

   Voin kyllä tehdä kunnon glamour postauksen. Se olisi hauskaa. Antonio (vakkari hiusstylistini) on vielä matkoilla ja haluan että hän taikoo mulle ne glamour hiukset kuvauksiin. Heti kun hän tulee takaisin, niin aletaan hommiin. 😉

   Hyvää viikonloppua! 

   xx

 2. Onko toi valkonen villapoolo R-collectionin ja osaatko sanoa, millon (mallisto) tulee myyntiin? Netissä ei ainakaan näkynyt, toiv näkyy sitten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *