STYLE #bydidem

Hei te ihanat siellä.

Olen tosi otettu kaikista kommenteista ja sähköposteista 🙂 Iso kiitos. Ootte mahtavia.

Ei tää ollutkaan mikään hullumpi idea ja itseasiassa tänään mä treffaankin yhden lukijani. Tulee varmasti hauskaa ja shoppailun yhteydessä päästään tutustumaan myös toisiimme. Katsotaan, löytyykö kaupoista mitään..toivottavasti!

Vähän jänskättää, mutta kyseinen tyttö vaikuttaa tosi rennolta. 

Hyvää Loppiaista 🙂

Pipo/HM, Nahkatakki/PRADA, Ruutupaita/ZARA, Jeans/SEPPÄLÄ, Huivi/RHNREX (saatu), Boots/ZARA.

Kuvat/Saara Hirn Stöckli

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

6 Responses

 1. Voisitko tehdä keväällä tai kesällä niin että olisit vaikka päivän zarassa/ stockalla ja sua vois tulla moikkaa sinne ja voisit samalla toimia stailistina? Vaikutat mukavalta tyypiltä joka on oma itsensä ja sulla on upee tyyli.

  1. Hahah…hauska idea. Näen jo itseni siellä seisomassa aamusta iltaan 😀 Siis periaatteessa miksei! Pitää vähän kysellä onko se Zaran puolelta mahdollista. Uskon että jos mä koko päivän hengaan siinä kaupassa, niin voi henkilökunnan puolelta tulla erikoisia katseita.

   Katsotaan kuitenkin, ei mikään mahdottomuus 🙂

   Kiitos kehuista Sanna <3

 2. Hei, semmonen juttu joka hämää mua nimittäin se että kun sun banneria klikkaa niin ei avaudu “kaikki postaukset” vaan se avaa vaan sen bannerin kuvana. Hyvää Loppiaista myöskin:)

 3. Hei tää blogi ei toimi enää Bloglovinin kautta :/ Oon missanut koko viime kuun postaukset 🙁

  1. Mä tiedän..:/ ja tosi harmi!! Koitan saada sen mahdollisimman pian sinne. Mä luulen että cosmon koodajat sen voi sinne laittaa. Hope asap!

Leave a Reply

Your email address will not be published.