Tunteita ja Tuoksuja

 

Tuulinen ja viileä lauantai ilta Miamin downtownissa. Ollaan käyty sushilla ja Publixissa hakemassa vauvanmaitoa ja ruokia. Katselen huoneeni ikkunasta ulos pilvenpiirtäjä hotellia joka on valaistu violetilla. Oikeastaan katseeni kiinnittyy vaan huoneisiin jossa palaa valo. Luca inisee taustalla, kun pitäisi nukkua. Mietin mitä kukin tekee huoneissaan, millaisia ihmisä siellä on. Joku ehkä juuri nyt ruiskuttaa vangitsevan parfyymin iholleen (mikäköhän se mahtaa sitten olla) ja astelee koroilla kohti käytävää, jossa mies jo odottelee, toinen valuu kylpyammeen lämpöön ja sulkee silmänsä nautinnosta, kolmas lähdössä bilettää ja sitten joku pari joka vain kuhertelee … ajatuksia ehti imeytyä päähäni muutaman hitaan minuutin aikana, niin paljon että unohdin Lucan itkuisen ininän ja pääsin hetkellisesti pois todellisuudesta. HAH, huoneet loppui ja itku sen kun jatkui. Ei voi mitään, sellaista se vauva arki on. Kyllä mä myönnän että usein ajattelen mitä me nyt vaikka tehtäis mieheni kanssa, jos vauvaa ei olisi. Se ei tarkoita että haluaisin sitä, mutta välillä tulee ikävä vain kahden keskeistä aikaa jossa mentiin ja tultiin miten sattui. En vaihtaisi mitään ja olen ikionnellinen, mut kai se on inhimillistä välillä olla itsekäs ja voivotella sitä kun ei enää vain voi ajatella vain itseään. Hermostuneena syön paljon purkkaa ja juuri nyt olen tyhjentänyt kokonaisen purkkapaketin noin 15 minuutissa. Epänormaalia ja masuun sattuu. Meinaan ensi viikolla mennä rentouttavaan hierontaan ja ottaa kaiken irti siitä että joku hoitaa minua.

Inspiraatio pyrähdys tuli käymään luonani eilen ja tänään, kun tavattiin ystäväpariskunta sattumoisin Aventura mallissa. No se shoppailu jäikin siihen ensimmäiseen kauppaan, jossa nähtiin, koska suuntasimme  6h lunchille Cheesecake factoryyn 😉 Oli aivan ihanaa! Vaikutuin ja inspiraoiduin tästä naisesta niin paljon, että mielessäni sain ratkottua monta asiaa, kiitos hänen valovoimaiselle ja energiselle olemukselleen. Jotkut ihmiset vain tuovat hyvän fiiliksen, joko yhdessä pariskuntana tai yksilöinä. Tässä tapauksessa molemmat vaihtoehdot toivat hyvän olon tunteen. Mieheni on tietenkin yksi heistä, joista saan inspiraatiota ja energiaa. Jatkoimme tänään juttuja taas lunchilla, josta pariskunta suuntasi sitten Caribbean cruisille 10 päiväksi. Me jäätiin satamaan tutstumaan purjeveneisiin. Täällä on venemessut tänä viikonloppuna, joka myös kertoo sen miksi hotellit ovat täpöten täynnä. Kiva oli pyöriskellä päivä veneiden kanssa ja huomenna kiertely jatkuu yachtien luona.

By the way..purkkapaketti on nyt vaihtunut viinirypäleisiin ja Lucakin nukkuu 😉 Minä tipsuttelen Lucan luokse ihailemaan maailman parasta ihmettä ja jatkan matkaani babydoll pitsi ylläni kylpyhuoneeseen ja ruiskutan kerran ilmaan Armani code tuoksua. Tästä on hyvä vaipua syvään uneen.

<3

 

 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *