VOIMARUOAN KOUKUTTAVA MAKU

Tämän viikon NEW IN – sarjassa on VOIMARUOKIEN monipuolinen superfood-sekoitus ja ginseng- jauhe kokeilussa smoothie muodossa.

Kerroin viikko sitten mun superfood workshop kokemuksesta ja nyt viikon smoothie kokeilujeni jälkeen mun on pakko kirjoittaa teillekkin tästä. Olen ihan koukussa tähän vaniljan makuiseen proteiini superfood pulveriin, jonka kaikki raaka-aineet on valittu luonnosta. Opin paljon superfoodeista siellä luennolla ja kiinnostuin. Aiemmin en ole ollut erityisen kiinnostunut aiheesta.

Tähän ei ole lisätty mitään keinotekoisia, kuten säilöntäaineita ja se sisältää useita ihmiskeholle välttämättömiä ravintoaineita. Myös Luca on tykänhyt juoda näitä mun tekemiä smoothie reseptejä.

Smoothie ohjeeni on helppo:

50 g (1pussi) 360 wholefood vaniljaa

1/2 tl ginseng

1 banaani

pakastemustikoita ja vadelmia

2 dl maitoa/vettä

Minä tykkään paksummasta smoothiesta, mutta jos haluaa löysempää, niin lisätkää nestettä enemmän.

Ginseng on immuniteetin vahvistaja. Useissa kliinisissä tutkimuksissa on saatu todisteita siitä, että ginseng parantaa verenkiertoa, vaikuttaen suoraan aivojen toimintaan ja kohottaa fyysistä suorituskykyä.

Seuraavaksi ajattelin kokeilla uutta kookos- mantelimaitoa smoothieen. Uudet makuelämykset on mahtavia ja niinkuin otsikossakin sanon, wholefoodin vaniljassa on aika koukuttava maku. Smoothie maistuu niin hyvälle.

xx Didem

3 Responses

  1. Kiitos vinkistä! Kuulostaa ja näyttää herkulliselta. Mistä olet näitä voimaruokia ostanut ja olivatko hintavia? Mukavaa ensi viikkoa ja Happy Halloween!

  2. Ginsengin terveyshyötyjä ei ole pystytty luotettavasti todistamaan yhdessäkään laadukkaassa tutkimuksessa. Perinteisesti sitä on käytetty Kiinassa lähinnä miesten erektio-ongelmien hoitona, mutta vakuuttavaa näyttöä tehosta ei löydy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *