VUODEN PARHAIMMAT

Listasin tähän 20 erilaista lookkia viime vuodelta. Oli kiva käydä läpi vanhoja kuvia, vastaan tuli myös niin hyviä muistoja kesältä ja viime talvelta. 

Viime uusi vuosi meni hotellin sängyn pohjalla kuumessa. Tämä uusi vuosi vietetään mieheni suvun kanssa mökillä. Luvassa paljon ruokaa, hengailua, lapsia ja raketteja. 

Mietin mitä kaikkea vuosi 2016 tuo tullessaan, mutta en aijo asetella mitään tavoitteita itselleni. Fakta on se etten kuitenkaan muista loppuvuodesta niitä alkuvuodesta laatimia tavoitteitani. Olen huono noudattaa sellaista listaa. Tärkeintä on, että perusasiat säilyy, kuten terveys ja onnellisuus, kunnianhimoisuus ja halu pyrkiä eteenpäin, elämästä nauttiminen. Kun perheeni voi hyvin, niin silloin minäkin olen onnellinen. 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016 rakkaat lukijani ja iso kiitos kun pysytte kanssani mukana täällä blogin puolella! Pidetään hauskaa 😉

                                                                                                 xx Didem

5 Responses

    1. Heippa Janny!

      Se tulee kauppoihin alkuvuodesta. Se on siis Lexingtonin uutta mallistoa ja uskoisin että esim Stockalle tulee tuo setti. Löytyy myös tummansinisenä.

      xx

  1. Voi miten vihamielinen kommentti. Eihän tämä ole mikään kielen huollon foorumi ;-), vaan ainakin minulle hyvän mielen blogi.

  2. Katsotaanko ensin miten sinun ruotsinkielen oikeinkirjoitus sujuu? Ei sitten mitään perusteluja, että se ei ole sinun äidinkielesi! Liitä vaikka mukaan myös äänite, missä selviää myös miten hyvin äännät englantia. Ei sitten mitään “vi vish juu ä merri kristmäs”, vaikkei se ole äidinkielesi, niin ääntämisen pitää kyllä olla täydellistä kuitenkin. Lempeää uutta vuotta sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.