FAST CAR

Photos by Janita Autio

Tänä aamuna herätyskello soi 8.02 😀 Oltiin jo hereillä sängyssä ja höpöteltiin niitä näitä Lucan kanssa. Lucan mielikuvitus ystävä, joka on vauva, on nyt oppinut sanomaan v-v-v-v-v-iftigt. Luca tarkoittaa siis GIFTIGT (myrkyllistä). Käytiin myös läpi, kun Luca oli mun vatsassa. Katsottiin vanhoja kuvia, puhuttiin tuttipulloista ja imettämisestä. Perus torstai juttuja. 🙂 Pakko sanoa, että nautin todella paljon tästä ajasta lapsen kanssa. Nautin siitä, että meillä on välillä pitkiä keskusteluja mielenkiintoisista asioista. Lucalla on nyt sellainen vaihe, että häntä kiinnostaa hirveesti kaikki asiat ja hänellä itsellään on niin paljon kerrottavaa ja kysyttävää. Lapsen kanssa jokainen päivä on ihmeellinen ja erilainen.

Nyt olen jo muutaman tunnin pitänyt toimistoa täällä korkkarilla, vastaillut niin inspiroiviin kommentteihinne (KIITOS) ja hoitanut muita työjuttuja. Minulla on menossa stailausprojekti, josta en kai aiemmin olekkaan maininnut. Stailaan näyttelijäystäväni Misa Lommin 19.3 järjestettävään Jussi-gaalaan. Hän on ehdolla vuoden paras naispääosa – kategoriassa. Mieletöntä! Koska tämä on ensimmäinen oikea stailausprojektini, niin sanon ihan suoraan, että jännittää hieman.

Fast car remix on niin inspiroiva ja hyvän fiiliksen tuova biisi, että se on soinut repeatella koko aamun. Autossa popitan sitä täysillä.

Päivän biisilista:

 • Fast car – Jonas blue ft. Dakota
 • I know what you did last summer – Shawn Mendes & Camila Cabello
 • Worth it – Fifth harmony
 • For a better day – Avicii
 • Cheap thrills – Sia

xx Didem

6 Responses

  1. Imetin noin pari kuukautta. Luca sai koko ajan myös korviketta. Parin kuukauden jälkeen siirryin pelkkään korvikkeeseen. Jokaisen äidin oma valinta. 😉

    1. Niille ei onneksi tapahtunut mitään muutosta. Imetin kai niin vähän aikaa, ettei muuttuneet?!

  1. Kiitos 🙂 Ostin sen design cornerista (fb yhteisö). Alunperin koru on Madridin Chanel liikkeestä viime marraskuussa ostettu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.