HERE COMES THE SUN

Kyllä se aurinko vaan pistää meidät liikkeelle. Mielen ja kropan. Hyvä olo tarttuu jo heti aamusta, kun avaa verhot ja näkee pilvettömän taivaan. Se valon määrä, joka ikkunoista paistaa sisälle, houkuttelee ihmisen nousemaan ylös ja pienetkin murheet helposti unohtuu. Tänään Carusellissa oli jonoa ulos asti.  

Istun nyt Primulassa vatsa täynnä ja pakko sanoa, että Helsinki on mahtava paikka asua. Myös sateisina päivinä. 🙂 Kotona on hyvä olla ja Helsinki on kotini, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö voisi asua tulevaisuudessa vielä muuallakin kuin Suomessa. 

Päivääni on kuulunut pelkkää hyvää. Kuvaamisen lisäksi kävin morjestaa frendiäni heidän lauantai kaapin tyhjennys kirpparilla. Mukaan tarttui vintage army rotsi. Vähän olen vilkuillut niitä taas tänä vuonna ja nyt löyty niin kiva ja halpa, että kannatti ostaa.

Säännöllisesti harjoittelen kuvaamista omalla kamerallani. Hyödynnän aurinkoisia päiviä. En kuitenkaan kehtaa mennä kysymään ihmisiä kuvattavksi, joten keskityn luontoon, kun harjoittelen. Tänään olis ollut yksi mageen näköinen pari cafe Brigitan tyhjällä terdelllä. Meinasin pysähtyä autolla ja käydä pyytää kuvauslupaa, mut en sit viitsinyt. Sitä paitsi radiossa soi just silloin niin hyvä biisi, etten voinut keskeyttää fiilistäni. Se pari, oli kuitenkin niin rakastuneen näköinen. Miehellä oli afro, rööki suussa ja pieni nainen kainalossa. Molemmilla oli maiharit ja aurinkolasit. Näyttivät nauttivan aurinogsta. Terassillahan ei ollut muita, kun Birgitta aukee vasta toukokuussa. 

Heippa 🙂

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *