LAISKIAISEN PARATIISI

Kolme päivää oon ollut niin laiska kuski. Tästä päivästä saisin kyllä laiskuuden ammattilainen -pokaalin. Ajoin Ikeaan Lucan kaa, olin niin laiska että odotin kunnes hissien vierestä vapautuisi paikka, vaikka vapaita paikkoja oli hur mycket! Kotimatkalla ajoin mun lempikarkkikauppaan. Tähän päivään saakka olen pysäköinyt laillisesti ja sivistyneesti oikeeseen parkkiruutuun, joka on vähän matkan päässä karkkikaupasta. Karkkipauppa sijaitsee nimittäin satamassa ja autolla ei periaatteessa kai saisi ajaa sinne, mutta minuahan tämä sääntö ei tänään haitannut. Leikin turistia ja vedin autolla suoraan karkkipaupan eteen. Luca jäi autoon odottelee ja mun ei tarvinnut kävellä kylmässä. Nää kuvat ei ole karkkikaupan edestä, mutta tuolta se mun pysäköinti vähän näytti.

 

7 Responses

  1. Ei sillä etteikö sun tyyli ja etenkin laukku olisi jo pure perfection, mut eniten kuolaan tota sun autoa!! 😀 Aika dreamy. Oon ennenkin kommentoinut samaa, mutta tää sun blogi on niin raikas tuulahdus ja sun näköinen. Osaat tehdä omia valintoja, etkä turhaan mene aina odotuksien mukaan. Voi olla, että blogi ei tällä tavalla ole niin kaupallinen ja kerää hetkessä suosiota, mut ehkä lukijat onkin sitten enemmän sun tyylisiä ja pitkäaikaisia. Mä oon ainakin koukussa! Oot huikee ja oikee inspiraatio, niin monella tavalla.

  2. Hei! Olen tulossa ensi kesän jälkeen vaihto-oppilaaksi Sveitsiin, ja halusin kysyä vain että onko sinun mielestä jotain mitä pitäisi tietää Sveitsistä asumisesta jne? En tiedä minne päin menen, muuta kuin että saksankieliselle alueelle. Olen vaan jo tosi innoissani, vaikken tosin ole käynyt Sveitsissä kuin kerran ja sekin Luganossa. Uskon kuitenkin että tulen viihtymään siellä hyvin! Kiitos jo etukäteen vastauksesta.:-)

  3. Moi, tuli vaan mieleen että voisitko tehä jonkinlaista postausta teijän autoista?:)

  4. Pyytäisin myös postausta siitä kuinka hoidat ihoasi, pliiis 😉 Kiitos jo etukäteen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.