TOP 3 INSTAA

Selailen päivän aikana aktiivisesti instagramia. Inspiraatiohetkeni voivat välillä olla voimakkaita ja silloin uppoudun omiin ajatuksiin, mielikuviin, valokuvaustilanteisiin, unelmiin ja tietenkin oman vaatekaappini antimiin.  Eilen järjestin vaatehuoneeni taas uuteen uskoon. Minulla on mielenrauha, kun vaatehuoneeni ei ole liian täyteen ängetty. Vaatteet roikkuvat värijärjestyksessä. 

Tämän hetken INSTA suosikkini ovat:

 

 

Otan mielelläni vastaan uusia inspistä tuovia instatilejä.

Vinkatkaa, jos tiedätte mistä voisin tykätä 🙂

xx

 

3 Responses

  1. Tässä muutamia, joista voisit pitää: xoamysnordic, annapauliinas, josieswall, idamarieisaksson, elinacasell, paperplanesj, krystalschlegel, britandrus, meg_legs, lovelybylynn, brookecarriehil, tayeanita, jessicalyasota, mstreinta. Ja kiitos inspiroivasta blogista!

  2. Hei jee, sain tästä itelle kolme, uutta ihanaa seurattavaa. Kiitos! Mä voisin kuvitella, että saattaisit tykätä näistä käyttäjistä; sincerelyjules, songofstyle, aninebing, ootdmagazine, tashoakley, ascotandhart. Ja mietin muuten kun kerroit, että sun mies on vl-taustainen että tunnettekohan sen iholla-sarjan Sannin? Sehän on kans entinen vanhoillislestadiolainen ja tietääkseni ne piirit on kuitenkin aika pienet. Ja kaikki ne on suunnilleen sukua toisilleen 😀 Sannia tykkään kans seurata instassa ja se on siellä sannitrishin

Leave a Reply

Your email address will not be published.