LISTEN UP!

Treenivaatteet Puma (gifted)

SATS ELIXIAlla on nyt Online Training -palvelu käytössä ja minä  pääsin tällä viikolla elämäni ensimmäiselle Online Training -tunnille. Ideahan on se, että Online Training toimii juuri siellä missä sinäkin olet. Palvelusta voi lukea lisää satselixia.fi sivuilla. 

Meillä oli Barre tunti tässä muodossa ja aluksi hieman epäröin tunnin toimivuutta, ainakin omalta osaltani, koska tykkään ryhmäliikunta tunneista juuri sen live opettajan vuoksi. Aika nopeasti epäilykseni kuitenkin hävisi, koska screeniltä oli helppo seurata liikkeitä ja pysyä mukana. Olen kuitenkin ehkä tehokkaampi treenaaja, kun minulla on oikea ohjaaja, joka sparraa. Onko teillä kokemusta Online trainingista?

Elixia Citykäytävän uudet tilat ovat muuten tosi hienot. Sali on selkee, yhdessä kerroksessa ja jotenkin tosi houkutteleva. Pakko kehua, kun harvoin ehkä saan saleista mitään erityisiä kicksejä niiden ulkoisesta muodosta. Tämä sali oli tosiaan makuuni. Näkymät ovat Rautatieasemalle ja myös kauppakeskukseen. 

Nyt on taas perjantai. Aloitin pakkaamisen jo eilen. Olen ajoissa, mutta minulla on nyt hyvä fiilis, kun pikku Rimowa seisoo jo valmiina. Odotan niin paljon lomaa Espanjassa. Tänään olisi tarkoitus vielä osallistua iltapukujuhliin Långvikissa, mutta tosiaan ajan sieltä takaisin vielä tänään, joten mun osalta juhliminen jää lyhyeksi. Ystävälläni on siis Karonkka juhlat siellä. 

Jos joku kiinnostui treenivaatteistani, niin ne ovat Puman ss16 -mallistoa. Ne ovat mukavat päällä ja oloni on itsevarma ja sellainen rohkea. Paitahan oli reikäinen, mutta housut tulee niin korkealle, että vaikka ihoani näkyikin, niin se ei haitannut. Päinvastoin. Kengät super kevyet. Pumahan on tunnettu kestävyydestään, mutta tänä päivänä treenivaatteiden pitää myös näyttää hyvältä ja siinä Womans Training-mallisto on onnistunut. Muodissa on nyt isot logot, Rihannnan inspiroimana. 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *