See it. Buy it. Wear it.

Onpa kommenttiboxini ja sähköpostini täyttynyt uskomattoman ihanista viesteistä. Kiitos teille. Toivottavasti tiedätte kuinka paljon teidän tuki merkitsee minulle, puhumattakaan siitä kuinka saan inspistä ja uskoa itseeni teidän rohkaisevista sanoista. No nyt ollaan herkistelty 🙂 Jos olisin pitänyt lyhyen puheen teille kasvotusten niin olisin 100% itkenyt samalla 😀 Itken tosi helposti!

Viikonloppu on täällä, jee! Mitä meinaatte tehdä viikonloppuna?

Me oltiin Lucan kanssa eilen ystäväni Helin ja hänen tyttärensä Ellen kanssa Glatt mallissa vähän shoppailee TAAS. Alesta löytyi kuitenkin kaikki kolme kappaletta. Aistin heti, mikä vaate on napakymppi. Tämä kuvissani esiintyvä neule on Suomen reissulta ja on ollut niin ahkerassa käytössä. Se vaan on niin ihana. Enkä ole kyllästynyt siihen, kuten yleensä jos käytän jotain vaatetta liian paljon lyhyen ajan sisällä niin yhtäkkiä voi maku koko vaatteesta mennä mulla. Myös mekko on Zarasta. Kesällä varsin ihana, koska se on lyhythihainen, löysä, kivoilla pitsidetaljeilla. Tämä asu on niin ihanan löysä, muttei sellainen roikkuva.

Pidättekö?

Kuvat/Heli Santala

6 Responses

 1. Ihana asu, tykkään paljon! Sun asut on yleensäkin sellaisia, että niissä on esillä just joku asu jota oon miettinyt. Oon saattanut vaikkapa miettiä mekon ja neuleen käyttöä, mutta sitten mulle tulee fiilis, ettei se asu ehkä näytäkään siltä kun ajattelin ja sun asukuvista hiffaan että hei, voisinpa kokeilla sitä toisten kenkien kanssa :’) Välillä musta tuntuu, että mun asut muistuttaa enemmän jotain kirjastossa asuvaa runotyttöä kuin sellasta cool n’ chic-tyyppiä kuin sinä!

  Oon myöskin pitkä ja hoikka, aiemmin en pitänyt siitä vaan halusin aina olla lyhyt ja pyöreämpi. Nykyisin viihdyn tällaisena ja musta on kiva saada täältä inspiraatiota 🙂 Mukavaa päivää!

  1. Moi 🙂

   Tätä lukiessa tuli taas sellainen olo että voi kun tietäisin minkänäköinen olet, minkälaiset hiukset sulla on ja näkisin vaatekaappisi sisällön. Sit olis niin helppo miettii mikä sopii sulle. Tää asu on nimittäin hyvä esimerkki siitä että jonkun päällä tämä voi näyttää ihan mummomaiselta.
   Sehän olis aika hyvä idea, että tekisin kotikäyntejä vaatekaappeihin shoppailupäivän lisäksi.

   Hienoa että viihdyt omassa kropassasi ja olet tyytyväinen siltä miltä näytät.

   Hyvää viikonloppua <3

 2. Taas kerran, toimii! 🙂 Oletko muuten kuinka tarkka vaatteiden materiaaleista? Itse tutkin pesulaput aina tarkkaan ja en koskaan osta pelkkää tekokuitua sisältävää neuletta, sillä ne ei vaan kestä käyttöä ja pesua montaa kertaa :/

 3. Tuskin kukaan voi näyttää mummomaiselta pipo päässä 🙂 Itsellä ainakin tapahtuu sellanen nuorennusleikkaus että näytän ihan 12 vuotiaalta. Kymmenen vuotta iästä pois. Ihana asu muutenkin, lämpö ja mukavuus ennen kaikkea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.